220709 Days fly by



Kom hem för en liten stund sedan, jag var och träffade Moe under kvällen vilket, om jag får säga det själv, var helt underbart!

Vi käkade middag och gick sedan iväg till SF för att se om Harry Potter, ja, vi är nördiga så det heter duga. Det var så skönt att få träffa henne och bara snacka skit, dra en massa citat ur puckade sitcomes och vädra tankarna. Vi är lika, vi två, fast vi har inte riktigt kommit iunderfund med det ännu.

Helena Bonham Carter spelar ju i Harry Potter föresten, och jag måste bara nämna det att jag tycker att hon är fantastisk, ingen kan spela psykopat som hon kan. Har ni sett henne i Fight Club? Hon är guld där med.

Ja dagen spenderades ju jobbandes, min syrra tyckte att jag såg ut som Lindsey Lohan (från henne är detta inte en komplimang) då jag var iförd pilotglajjor och en sexig hatt för att undvika att få slipdamm i ögon respektive hår.
Ni anar inte hur jävla hårt spackel sitter fast på människohud, trotts att jag duschar i typ en timme och scrubbar finns det rester kvar på armbågar och knogar... mutter mutter.


Kommentarer
Postat av: Maria

svar: tack tack :D Det e min favorit oxå ;)

2009-07-22 @ 23:35:05
URL: http://mariakarle.blogg.se/
Postat av: emma

Heej! Jag såg att du komenterat kissies blogg, jag har skrivit en liten text om henne. Kika gärna in och komentera!



http://emmaforslof.blogg.se/2009/july/utkast-okej-om.html#comment

2009-07-22 @ 23:38:37
URL: http://emmaforslof.blogg.se/
Postat av: Mr. Incognito

:) Bio e alltid roligt, hur va filmen? nå trevliga planer för imorgon?

2009-07-23 @ 00:59:38
URL: http://sinnerz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0