300609 First swim and planing

Årets första dopp [X]
I know I'm slow. Hursomhelst, vattnet var väldigt skönt och nu lär jag vara tillräckligt svalkad för att sova inatt om inte resfebern gör sig påmind. Har packat lite grand... inte alls tillräckligt. inga vitaminer och kosttillskott nedpackade... inga underkläder... inga solglasögon (jag bor i mina solglasögon trots att de är fula) lyckat miss attitude... lyckat.

sitter och mumsar mackor, sorterar ipoden och funderar på vad man borde ta och göra medan man är i kära lilla England...

300609 Gay and undecided

Jag borde verkligen packa.... Imorn är det england som gäller men jag har svårt att komma till skott. Igår blev jag nämligen medlem på en hemsida för homo, bi och transpersoner och nu sitter jag hellre och svarar på mail än att gå igenom tvätt (antagligen för att upptäcka att jag inte har tillräckligt med underkläder eller liknande). Jag är Bisexuell men har inte "kommit ut" för min familj riktigt ännu, det känns lite konstigt, vet inte om de tycker att det är en stor grej eller inte... men egentligen är jag mest rädd att de ska avfärda det hela som en "fas", det vore jobbigt eftersom att jag vetat detta i flera år.

300609 Run bitch

Vem i helvete är så dum att den kommer på att börja träna under sommaren!?
Jo, min syster, min morsa och jag. Holy shit. Det är trettio grader här och jag har just sprungit 5 km, är jag trött? lite. är jag varm? JA. Ikväll ska jag ta första doppet, no doubt.
anledningen till att jag sprungit den senaste veckan eller två är att syrran, jag och morsan är uppskrivna på tjejmilen som är om två månader. Min morsa vill komma i form, min syrra vill bli av med graviditetskilona och jag... tja jag vill peppa dem, och sen gillar jag faktiskt att springa, egentligen, när det inte är trettio grader varmt.


300609

Nu är det fisk-effekten igen som gäller, har just flytt basturummet och sitter här med minsta möjliga kläder. Befarar dock att en kalldusch kommer vara nödvändig, I am fucking hot, and not in the good way.

Lyxens mjölkmustasch -vitt pulver under näsan....
själv har man ju haft spackel lite överallt de senaste dygnen, under och i näsan inräknat, men inte idag! Syrran och jag ledigt från slitandet i spackeldammet och ska gå och titta på reorna, se om något faller på läppen men chansen är liten.
Här kommer nämligen en till liten hemlighet... Jag är fruktansvärt dålig på att handla kläder! Jag går efter principen "sitter den inte perfekt så vill jag inte slösa pengar på den". Detta resulterar i att jag går omkring i mina bröders kläder (vore det inte för det faktum att min syrra just fött barn hade jag stulit hennes kläder med).
Men nu som sagt får vi väll hoppas på att jag hittar något, de perfekta plaggen jag har är nämligen lite out of season.

Duschen kallar.

290609 Lunchtime

    Lunchpausen, åh efterlängtade paus.
    Jag har varit uppe sedan åtta imorse, men första vakna timmen spenderandes under vardagsrumsfläkten flåsandes som en fisk på land (det där kan misstokas I know).  Anledningen till fiskepisoden är att eftersom att vi renoverar så har det skett en rokad i sovförhållandena. Min farsa sover i källaren, min morsa sover i arbetsrummet och jag sover i ateljén bland alla mina papplådor på en madrass som inte är hälften så tjock som den bör vara.
    Jo, flåsandet berodde på att ateljéns ena vägg utgörs av stora fönster och när solen går upp på morgonen så blir dessa fönster som förstoringsglas... (ni vet sådär som man sett att vissa ungar gör, att de håller ett förstoringsglas mot solen och tänder eld på en myra?) Jo,i detta scenario är jag myran som steks i solen. Det är som att vakna i en illa reglerad bastu med syrebrist. I'm telling you, it's hell.

   Oh well, min syrra och jag gör dörrar idag... skrapar bort den gamla färgen... slipar... spacklar.... slipar.... spacklar.... slipar... and so on and so on. Jesus.

   Men nu krävs det lite mer bränsle för att jag ska orka fortsätta jobba, need more food!

290609 Part 1 Life.

    Jag är trött på detta ständiga behov av att vara välplanerad. Bloggen kanske blir överröst med ännu fler minst sagt onödiga statements osv framöver men jag känner att... "har du fallit in på denna webpage så får du faktiskt ta min ordspya varesig du vill det eller ej."
    Samtidigt kan jag ju hänvisa till den lilla röda kuben med ett vitt x i om du känner att det blir för mycket.

    Jag har kanske aldrig riktigt berättat något om mig själv, trots att jag ägt bloggen i circus sex månader...Tja förutom kanske att jag vid ett flertal tillfällen sagt rakt ut att jag har attitydproblem... Detta är något av en halvsanning. Själv tycker jag att min attityd är helt splendid, men andra... Nja, den faller inte alla på läppen helt enkelt.

Em Presenting policies such as;
"Abortion/Adoption! My uterus is a no-baby-zone."
and...
"Love is the Name, Sex is the game. Skip the name and play the game!"

    Tja, som sagt, denna sidan av mig har satts lite som fokuspunkt hitills (check the url) och det har väll funkat, läsare har kommit läsare har gått. like love and life it's all just a question of time before it slips away. Uhm, jag blir jävligt distraherad här känner jag!

    Så. Jag heter Em, eller Emma egentligen men det går fortare att skriva det förstnämnda. Jag är sexton år gammal och börjar tvåan på en estitisk inriktning till hösten.
    Jag och min familj är lite av reseholics, I'm a jetsetter I guess. Iår har vi inte rest så mycket ännu men 2008 spenderade jag allt som alt circus 4 månader utomlands där var bla USA, Italien och Thailand inräknat. För inte så länge sedan var jag i Paris och satt på diverse gatuhörn och ritade med min kära lilla morsa och på Onsdag så bär det av till London och Oxford för att leta lägenhet med Brorsan (det är han som ska flytta inte jag, but believe me, han kommer få många besök över helgen osv!).
    Anledningen till att jag blandar engelska och svenska är att engelskan är mitt modersmål då jag är född i Australien och spenderade en rätt stor del av min barndom down under. Många blir irriterade och tycker att jag borde kunna skilja på de två språken efter a decade in sverige men problemet är att hälften av tiden så sitter jag och tänker på engelska, mina ursäkter i förskott för eventuella missförstånd.

Nej nu är det sent och i ett kommande inlägg kommer ni förstå varför jag känner att det är dags att försvinna in i veckans bok.

Over n out.

270609

Artikeln

Guvernören Mark Stanford har påkommits med att vara otrogen mot sin fru och familj sedan ett år tillbaka. Alltså, även om det känns så fel att stå på ”svinets” sida så är det så att när man läser rader ur hans kärleksmail blir man helt knäsvag…

”Sov gott och var säker på att trots min hjärnas bästa försök skriker mitt hjärta efter dig, din röst, din kropp, beröringen av dina läppar, beröringen av dina fingertoppar och den ännu mer starka förbindelsen med din själ"


Man borde tycka synd om familjen, jag vet, men här sitter jag ändå och tycker synd om honom för att han inte får vara med sin kärlek. S k r u v a t.

 

Boytoy har försökt få ta(g) på mig en hel del de senaste dagarna... vafan?


250609

Min farsa fyllde år igår! He is what we in swedish would call clockclean. (klockren)
Mitt under middagen ringer någon och han är den som svarar I telefonen såhär gick konversationen…


               -            jaha.mm. OK. Har du mitt person nr?
*tystnad*
               -            Ja vad bra, kan du läsa det högt för mig?
*tystnad*
               -             JAG SITTER OCH ÄTER FÖDELSEDAGSMIDDAG HEJDÅ.


Stackars försäljare säger jag bara. Stackars försäljare.  Han tycks alltid kläcka ur sig underhållande saker… Nu när jag tänker efter.. (jag bjuder på en anekdot)

Min bror, Min farsa, Min morsa och jag hade precis anlänt i Italien och gick omkring i staden och letade efter ett lämpligt middagsställe (det var rätt sent på kvällen). Vi går förbi en porrbutik, rent instinktivt så ignorerar vi alla affären och går förbi förutom min farsa som fnissar till och säger

-          Kolla en porr butik

-          Vafan! LOL!

Utbrister jag och min bror samtidigt (chockade att han uppmärkasammat den) och det följer en lite obekväm tystnad innan min farsa utbrister med ett allvetande ansiktsuttryck

-          L.. O.. L.. Ja… Lots of Love.

 

Ja du lilla pappa. Tur att du är söt.


240609

Jag är Miss Muscle 2009! Eller något.

Vi storrenoverar ju som sagt och jag har tagit på mig en hel del av arbetet som ett sorts sommarjobb, iochmed att jag bara har sex veckors lov så verkar det lite bortkastat att sitta vid någon random vägkant och sälja jordgubbar tolv timmar om dagen för ca 35 spänn per avklarad solstingig timme. Inte att föredra.

Men Jag är helpeppad på att jobba här med min snickrare till far, lättlärda syrra och pengakåta brorsa. Jag har redan tjänat en hel del och känner mig rik som ett troll. OK, ett troll utan groteska örhängen och stor näsa (det toviga håret kan jag inte förneka att jag, likt trollen också har som huvudbonad) jag är väll mer ett sött troll, I guess.

Dessutom bygger jag de fetaste musklerna du kan tänka dig. I promise, jag blir Miss Muscle 2009.Käkar en jävla massa enligt Atkinson, alltså en hel del kött (protein bygger ju trots allt muskler) och känner mig riktigt jävla biff där jag står och skrapar bort färg, slipar, spacklar, skruvar, bankar och svettas, OH YES, man luktar som en hel jävla karl efter ett arbetspass. Charming Eh?

 

Jag bjuder på en "IN ACTION" bild och tycker inte att ni ska garva åt posen, I'm cute, nothing els.


190609

This is me hating you.

Det är midsommarafton idag, för någon konstig anledning gillar jag ordet “afton” kanske för att jag förknippar det med en midnattsblå aftonklänning…
Oavsett vilket, Midsommarafton är som releasepartyt för sommaren. Men det är som att jag går runt i en riktigt badass bakfylla orsakad av en fest där det varit nödvändigt att stilla ångesten med starksprit, yes we are talking about school, -vilket suger för jag är redo att festa igen.


Boytoy retar gallfeber på mig. Den jäveln ringde tidigare ikväll och i princip krävde att jag skulle träffa honom, vem fan tror han att han är?  
You don’t own me… Sen ger han mig den där jävla bedjande rösten som skriker desperation och som ger mig automatiska skuldkänslor.  Jag är arg just nu. Och jag hatar honom. In this very moment, I really do.

 

Men hursomhelst… ”bakfyllan” borde vara bättre imorn, fler och fler bitar faller på plats, igårmorse så vann jag mitt krig! Ni skulle hört hur jag skrek, I was so happy. Sedan spenderade jag ca en timme med att elda upp mina spanskaböcker i öppna spisen, fy fan vilken befrielse!

Aja, nu borde jag vara social återigen, det är ju trots allt midsommarafton, puss.  


180609

Last night was Legend -wait for it- Dary.

   Två av mina tjejer åker till England idag på sin språkresa, how ever will I live?
   Oh well. Känns lite kasst för jag hann inte berätta om min gårdag för dem, som för övrigt var... riktigt… bra.

   Det var avslutningen, jag körde simpelt med RR jeansen, ett sånt där överavancerat twistlinne från Monki och favoritpumpsen. Efter en lite dryg avslutning så stal vi ett gäng tårta och dricka och drog oss iväg till Rålis där det rätt fort bröt ut tårtkrig vilket resulterade i grädde i diverse folks hår och en lite äcklig skjorta.
   En del människor badade i stadsvattnet, kan ju säga att rätt mycket tid sedan gick åt till att värma dem.
   Do you Remember, uhm.. den otippade mannen från maskeradkvällen? Han var där, of course. Kanske ska berätta lite mer om honom… Om ni sett serien ”How I met your mother” så är han rätt identisk med karaktären Barney Stinson. Han har håret, kostymen och attityden, men inte slampigheten, trots att han är jävligt smooth…  Jag värmde honom och vice versa.  Sen ville han visa något med hjälp av en kondom så när ett killgäng kom förbi tog han tillfället i akt;

-tja grabbar, ni råkar inte ha en kondom jag kan få?

kille 1, 2, 3, 4, 5 -öh… haha

kille 2- vad ska du ha den till?

Då ler han bara stort och pekar på mig

kille 1, 2, 3, 4, 5- haha! Damn!

- Ja men kolla på henne!

jag- Asshole… *borrar mig in i hans nacke*

Killarna gav oss tillslut en kondom och lämnade oss med sina ”lycka till”.

Alla andra försvann åt olika håll på vägen hem förutom Mr Stinson and moi som skulle till samma perrong and yes, det uppkom ett otroligt konstigt ögonblick precis innan hans tub kom in, men det spelar ingen roll, friends don’t break over stuff like that.


160609

Allt är tillåtet i renovering och krig.

   Yeah, huge update I guess.
Jag har fortfarande lyckats fucka upp koderna, oh yes I am just too sweet. Likt alla andra mindless fools i cybervärlden så vill jag anmärka på vädret, solen tittar fram här och på åker RR jeansen och de vita pumpsen.

   Jag tror starkt på att pumps kommer
vara nödvändiga idag, jag skall ut i krig,
då behöver man vapen, stilettos is something worth trusting in. Ja, jag är stereotypisk (hello mrs swinglish) och är brutalt kåt på skor.
   Men iallafall, jag ska ju ut i krig, det
gäller stolthet, värdighet, mitt betyg och 100 timmar, stackars skolledning är allt jag har att säga. Stackars skolledning. "Big misstake, big. HUGE." -pretty woman.


   Renoveringen är i fullgång föresten, mitt rum är det som först renoveras så tapeterna dras ned från väggarna och färg skrapas bort, jag tänker "Vitt" lite japanskt tomrum över det hela och ljust golv... mm.
   Sen har jag också organiserat både min ateljé och mitt skrivbord och känner mig helt fantastisk, jag tar liksom tag i allt det jag måste ta tag i, mitt liv håller kanske på att hamna lite mer i takt med min hjärna?

    Dessutom tycker jag att jag förtjänar en applåd, en fet jävla applåd -nu är jag duktig och äter som jag ska igen, min kropp är skitglad, den lagrar energi som jag vet inte vad. Hoppass att jag inte ska tappa suget igen, nu måste det hålla, det är fanemig inte nyttigt att "glömma" att äta på tolv timmar, eller käka bara frukt, eller att bara dricka cola light i fyra dygn. Jag är redo att ta tag i allt och få övertaget återigen.

   Btw, Med övertag snackar jag lite om Boytoy, ok, bullshit, det går inte ens att ljuga ihop något intressant om detta ämne, jag diggar inte honom, han är fucking anoying. Patetiska lilla man
hur kunde du någonsin få mig knäsvag?


Allt är tillåtet i kärlek renovering och krig.

150609

My name is Monroe, Marilyn Monroe.
   Ey, det var maskerad i plugget (oh
yes we are geeks)
jag klädde ut mig (oh yes I am a geek). Första gången folket i plugget såg mig i klänning (oh the jaws dropped, I've got killerlegs).
   Jag var Marilyn Monroe.

Diamonds are a girls best friend...

   Hade två centimeter långa ögonfransar, röda läppar och den berömda mooshen. Min syster är mammaledig och jag var dagens projekt, hon lockade mitt hår och
gjorde det hälften så långt, hehe, sov sedan med frillan och vaknade med feta knullrufset. Så kan det gå.

   Det hamnade läppstift på lite diverse folk under kvällens gång, bland annat en jävligt otippad kille, hör och häpna, en snaggad kostymnisse, har ni hört något mer random än det?

Jag är ju trots allt bruden som alltid vart het på headbangers.






RSS 2.0