310709 Mallis

Du känner mig, och därför älskar jag dig.
Tror ni inte att pucko-emma somnar i solen under eftermiddagen?
Nu har man en sexig så kallad tomat-bränna. Hottie.
Vi ska snart ut och spendera lite pengar är tanken, de har lite schyssta märkesgrejer här må jag säga. Iochförsig har jag lyckats handla lite redan, en plonka och ett par brillor. (för att vara mig är det här värsta storhandlingen). 

Föresten så älskar jag den här låten, har gjort det i säkert ett år om inte mer, play that funky music white boy. SALT gör världens bästa cover på den, jag får glädje-chocker genom hela kroppen såfort jag hör dem framföra den.
 

Flygtiderna är fuckade som fan, på grund av bombningen vet ni...så vi år se när jag kommer hem. Lär missa Pride vilket suger så hårt att det blir vakum.

310709 Mallis

vi har spenderat dagen i vattnet/på stranden men gjorde ett ryck och cyklade bort till mataffären för att fixa lunch. Vi har gjort mackor och jag sitter åter igen på balkongen, glad i hågen. Sista dagen... jikes. jag vill inte hem och möta verkligheten.. mardrömmen jag hade inatt fuckade verkligen upp mitt hvuud. Skolan börjar om arton dagar, jag får hjärtklappning redan nu när jag tänker på det.. är inte det sjukt så vet jag inte vad som är det.

Jag försöker bota lite av min ångest genom att vara här och nu. lyssna på musik som alltid tycks lugna mig. Känna sanden mellan tårna och försöka knäppa så många bilder jag kan som ska kunna lugna mig senare. Haha.. vad tragiskt, men önska mig lycka till.

En betydligt lugnare version av mig.

310709 Mallis

Vi åkte vidare mot Palma etc och stannade till i Valdemossa, där införskaffades sallad och kaffe.

Det var något fel på dagen igår, alla manliga människor vi träffade på var helt sjukt flirtiga.
Det började i Valdemossa där bartendern på espressobaren tog hjälp av en kompis för att berätta hur söt jag var.
Sen när vi kom hem var det ett par killar på badmadrass som jagade mig när jag var ute och simmade.
Sen när vi skulle in till stan så var det killar i diverse bilar som drog ner fönstrena och tja.. mm. + servitören på resturangen.

Om ni tror att jag freakades ut så skulle ni sett morsan, för åter igen var ingen av killarna under 20. Haha.

Kanske borde man fortsätta gå runt osminkad med saltigt hår när amn kommer tillbaka till sverige?

310709 Mallis

Ska dra gårdagen i lite korta slängar ocgh bilder. Vi gick upp skittidigt för att hinna till en jättevacker ravin innan turistbussarna. Vägarna dit var helt otroliga, det var serpentinväg på extremt höga höjder, då och då kändes det som om man flög, speciellt eftersom att svalorna flög under oss.

Vi kom fram till ett totalt tyst område med några enstaka städare här och var. Overkill på hela vakna-tidigt-fronten? Ja.
Men vi lyckades få tag på lite frukost och sedan vandrade vi in i ravinen. Jag kan ju påpeka att vandring i vindstilla klimat med 35-40 grader på sig inte är att rekomendera, mina lungor spattade ur totalt så det blev en inhalator-fest när vi kom fram till den lilla sjön längst bort i ravinen.

              

310709 Mallis

Fy helvete vilka mardrömmer jag drömt inatt.. karma troligtvis. Eller jag tror att de övre makterna jävlas med mig. Nu sitter jag här och använder alla mina krafter för att försöka pilla i mig lite frukost men för att vara ärlig skulle jag hellre slänga ut mackan i rabatten.



Breathe. please breathe.

300709 Mallis

Jag är inte död. Mallis har Bombats men vi är ok, dock så vi vet inte när vi kan komma härifrån, gränserna är stängda, inte oss emot iochförsig, vem klagar på extra semester?

Igår kväll hyrde vi en bil så det blev inte till att sitta vid datorn då inte. Vi var riktigt duktiga och tog oss upp på ett närliggande berg och såg solnedgången, så.jävla.vackert. Verkligen. Det var högt som satan och inte direkt bra vägar, men här ser ni, lite hav... brud i klänning för en gångs skull... osv. Jag langar några bilder, solnedgångar är vi väll alla svaga för?




290708 Mallis

Idag blåser det knappt något, så det är väl över 35 grader här nu, damn alltså. Vi lär väll hänga på stranden i vattnet hela dagen. Jag är helt överförtjut över att jag fått färg i ansiktet, jag har ju vart inomhus hela sommaren så nu är det världens skillnad, iallafall för mig, det känns som att jag doppat fejjan i brunkräm. Love love love.


Den här låten lyssnade jag mycket på när jag var pyttig, haha jag har värsta nostalgi dagarna just nu rent musikaliskt. Just i den hr låten låter hennes röst verkligen grotesk, men jag gillade den då och tycker den är jättesöt nu, lyssna bara på wannabe-hård-musik-delarna!

280709 Mallis

Nu har man ju läst ut Callgirl i manhattan (som sagt en bok om dagen) och har påbörjat skilda världar, den ska vara skitbra enligt min syster, så jag litar på henne (dessutom fanns det inga andra böker i receptionen).
Morsan och jag ska ta ett sista kvällsdopp i havet nu och sen läsa, läsa läsa.

Föresten måste jag säga att QX är den bästa sidan för egoboosts ever. någonsin.

Har jag sagt hur fri jag känner mig?

280709 Mallis

Tjoho knäppskallar där ute som läser min blogg, för att vara ärlig så driver jag endast denna blogg såhär flitigt på sommaren för att jag är så himla lat och inte orkar skriva i min dagbok. Men ja, det är sant, när det inte är sommar skriver jag faktiskt en tvättäkta dagbok i papper, tönteri på hög nivå.

Vi skulle ju ut och cykla, men till vår stora fasa hade min cykel under nattens gång fått punka!
Så det blev till att vandra till fots för min del, och eftersom att jag är troget hål-påjeansen-rufsigt-hår-skit-under-naglarna-barn så har jag inte skor på mig.
Jag är underbar, för jag går utan mina skor trots att mina fötter blir röda om det är det minsta varmt, och här är det 35 grader i luften, tänk då assfalten.
Döp om mig här och nu, my name is kräftfötter!
När min cykel väl var lagad så cyklade vi bort till hamnen igen och käkade middag.

Jag slutar aldrig bli förvånad över när killar stöter på mig mitt ute på stan sådär... det är en häftig upplevelse I've gotta say, även om killarna är väl över 20... visslingar och att utbrista "vilken skönhet" vartom att slänga kyssar tycks vara ett säkert kort i deras skallar.

Langar bilden bara för att jag älskar att se mig själv osminkad med saltvatten hår men någon form av bekymrad min. eller så gillar jag att bjuda på mig själv och mina svagheter.

280709 Mallis

Förmiddagen har spenderats på stranden, humöret är betydligt bättre nu än imorse och snart ska vi rulla iväg för att försöka hitta något vettigt matställe.
Spansk mat suger. Eller så är det matkulturen på mallis som suger, tillochmed när man kör det gamla vanliga öerlevnadstricket att beställa sallad frukost lunch och middag så resulterar det ändå i konserverade morötter och oidentifierbara ärtliknande saker.

 Spanjorer suger på att laga mat kort sagt.

280709 Mallis

Det är mycket möjligt att den normala reaktionen vore att gråta. Själv känns det som om jag har syra under hela huden. eller det kändes så igår natt iallafall. Boytoy slog mig rätt hårt igår kväll, nej vi är inte ens i samma land, men han slog min självkänsla och visade att han inte har någon som helst respekt för mig. We're done, so fucking done.

Jag sitter här och funderar på varför i hela friden jag inte är ledsnare... det är helt sjukt, jag känner mig totalt likgiltig, det spelar liksom ingen roll. Och sen drömde jag ju självklart om en gammal kärlek då istället igår natt.
Please miss attitude, move forward don't rewind.


+ att jag troligtvis är helt jävla tokig, här sitter jag och lyssnar på... dam dam dam... Avril Lavigne. Wtf liksom? En av hennes tidigare låtar, go for it, see if you're as wierd as I am.



Btw Kattis, jag kommer hem lördag, runt tre eller något borde jag vara tillbaka i kära gamla sarvan.

270709 Mallis

Vi tog cyklarna och begav oss mot hamnen som ligger ca en halvmil bort, kanske lite längre och såg vår första solnedgång här. Vi käkade på en mysig resturang vid vattnet och garvade åt den sliskiga kyparn i rosa skjorta.

Efter att ha cyklat hem hela vägen passade det grymt bra med ett kvällsdopp på stranden, vi var i stort sett ensamma i vattnet vilket var skönt. Vattentemperaturen är ju bara to die for, trettiofem grader i luften och säkert närmre tjugoåtta i vattnet. We like it.

Jag sitter nu här på kära gamla balkongen (detta är enda stället där vi kan stjäla lite WIFI) och lyssnar på musiken från andra sidan gatan, tidigare ikväll så kunde jag svurit på att DJn var hög, låtarna byttes med fem sekunders mellanrum och formade de konstigaste kombinationerna ever. Men just nu spelas en låt mer i min smak, en låt som jag hörde för första gången på ett mixtape för en herrans massa år sedan, Jag tänker på dig Tusse!

270709 Mallis

Oreos, min dygd, min svaghet! morsan praktiskt taget göder mig med dessa mörka små kakor, oh well, det kunde vart värre, I love them.

Vi har inte gjort så mycket idag faktiskt.. vi tog ett morgondopp och tog sedan cyklarna till den lite större mataffären där vi införskaffade diverse drickor och sen tog vi hämtpizzor och köpte en flytmadrass på vägen hem. Medans vi åt lunch läste jag ut Graaf boken, damn alltså, nu ligger mitt boksnitt på ca en om dagen... detta kommer bli dyrt.

Flytmadrassen blåste jag och mina astmalungor upp och Cajsa och jag spenderade senaste timmen eller två ute på de härliga vågorna, vi gjorde iallafall ett tappert försök till att surfa, you've gotta give us that.



270709 Mallis

Tadaaa
Bilden är klickbar och togs igår kväll, vi är på fel sida om ön för att få riktigt fina solnedgångsbilder, men kvällsljuset är svårt att slå här.


Åh! Det är sådan frihet här, jag blir alldeles nipprig i pallet. Ingen stress, att bara njuta av tillvaron... Jag är ju helt tokig i böcker som ni kanske vet, och jag läste ut boken jag hade med mig redan dag nummer 2. Men nu läser jag Magdalena Graafs bok "det ska bli ett sant nöje att döda dig", jag hittade den i receptionen och stal den, nöden har ingen lag, eller läslusten kanske man ska säga.

snart ska man väll dra på sig bikinin och antingen ge sig ut på stranden eller kanske cykla iväg för att få lite motion... Ja, livet är underbart.

260709 Mallis

Nu sitter man här på balkongen och lyssnar på den tunga basen från andra sidan gatan.

Vi bestämde oss för att gå bort längs med stranden för att hitta någon resturang, vi hittade en med stora glasfönster som vi dessutom lyckades öppna så att vi iprincip satt på stranden och käkade. Vi beställde in en stor paella (kokat ris med blandade wokade och annars tilllagade skaldjur och kötter) som vi festade på (haha),

Morsan är så sur för att hon inte får dricka, jag har gett henne en kompromiss, all alkohol hon stoppar i sig stoppar jag i mig också. Alltså, tar hon ett glas vin så gör jag det med. I might be evil, but I am still fucking cute.

När vi precis var sådär mätta att vi ändå bara petade i resterna kom en herrlös hund spatserandes som vi glatt matade till resturangpersonalens stora fasa, men han var ju så söt! Damn, I sound like a girl!



Vi låg på stranden och lyssnade på vågorna en stund men nu är det nog dags att göra något mer konstruktivt.

260709 Mallis

Tjoho!
Idag hyrde vi cyklar och spenderade stor del av dagen på dem, om mitt arsle kunde tala skulle det säga "yaaaouch!". Vi cyklade till den gamla delen av staden imorse och gick på marknad, det fanns faktiskt en hel del fina grejer, ni anar inte hur mycket märkessaker det finns här, det är som en fest för ögon och plånbok.

Det är så sjukt varmt, vi badar konstant men varken jag eller Cajsa har tålamodet att ligga och steka på stranden så vi satsar på en sådandär snygg... röra-på-sig-bränna. Vi har ju cyklat över två mil idag så man tycker att man borde få någon form av utdelning.

Vi har varit riktigt dåliga på att ta kort känner vi men vi ska ut om någon timme eller två för att käka middag, så vi kanske knäpper några bilder då.

>läste på aftonbladet att ett läger i norge stängts pga av svininfluensan, om någon vet om frida fortfarande är ok kan ni väll säga till?<

250709 Mallis

Fy helvete vad trött jag är!
Jag och morsan sov i samma rum igår natt men spenderade -för att vara ärlig- större del av natten krigandes mot mördarinsekter. Fy fan vad äckligt.
Vi åkte iväg mt Arlanda vid tre, solen höll precis på att gå upp men det var fortfarande folk som köade för att komma in på Patricia när vi åkte förbi slussen.
Vi flög i ca fyra timmar (både jag och morsan satt i mittgången så det fanns inte en chans för sömn) och sedan var det en timmes buss som gällde innan vid var framme vid lägenheten/hotellet. Vår lägenhet ligger på markplan precis vid vattnet... vit sand och turquost vatten var alldeles för inbjudande så innan vi gick och käkade så simmade vi runt ett bra tag.
Men jag är så trött nu att jag skulle kunna lägga mig och dö, jag halvsomnande Innuti min öppna bok tidigare i eftermiddags men efter en promenad längs stranden är det lite bättre.

Internet finns endast i lobbyn, så vi får se om jag är tillräckligt ambitiös för att släpa ut kamerasladd osv någon dag och slänga upp lite härliga bilder eller ej. Troligtvis, man är väll nörd?

240709 Ready to go

Nu är man färdigpackad och ska snart gå och lägga sig så att man får ett par timmars sömn. Har busat med Alexis i typ en timme, kommer sakna henne, hemskt att hon växer så fort! Man missar så mycket när aman är borta. Hon var föresten hos doktorn idag på kontroll och då vägdes hon, guess what she weighs? 6.66 kg. Så. Jävla. Metal.


Aja, kvart i tre är det dags att gå upp, vid sex imornbitti så är det flyingtime och vi lär vara framme vid våran härliga strandlägenhet runt tio på morgonen är tanken. Fy fan vad kul det ska bli, och skönt. Så jävla skönt.

240709

Om jag tyckte att jag borde packa igår så är det inget emot vad jag borde packa nu!
Har jobbat ett par timmar redan men ska nu föröska slänga ned lika grejer i resväskan.. vad tusan ska man ha med sig?
Funderar starkt på att para ta med mig bikinin och ipoden... det borde väll räcka? Och en stor skjorta att spatsera omkring i.
Suck. Aja, det här är väll det enda jobbiga med solsemester, packningen och planeringen.

Enrique you got sooome esssplainin to do!

230709 Do something.

Idag har jag jobbat extremt effektivt, iförd mössa (för att slippa färgstänk) så har jag och syskonen målat väggar och tak och snickerier osv osv osv.

Är skittrött nu men komför en stund sedan på att jag inte packat överhuvudtaget. Smart. Imorn ska jag jobba hela dagen och sen måste jag gå och lägga mig tidigt, för redan vid tre ska vi bege oss mot flygplatsen och jag tror att ett par timmars sömn uppskattas, om inte innan så under flygningen.

Haha, nördigehten här är så himla kär i Helena Bonham Carter att hon sitter och glor på Sweeney Todd för sjuttioelfte gången. Dessutom för att öka nördigheten skriver hon om sig själv i tredje person, kan hon sluta snart? Tack.

230709 to get started

*applåder* Jag tog inga värktabletter igår natt trotts att jag hade feta huvudvärken. Jag känner mig grym, haha!
Jag skulle gått upp för en och en halv timme sedan, men jag känner att jag inte orkar stressa trots det, jag har min käre kopp te i handen och morgon-myser. It's all good.

Angående bilden, jag hittade den när jag var som tröttast igår och tyckte jag att den var hysteriskt rolig... åh underbara trötthetshumor.

Nej men man kanske ska dra ett par bloss (haha wait for it) i astma-puffaren och sätta igång med arbetet? Det är en målar-dag idag så ni kanske får se lite hiphop-byggarbetar-bilder senare.

Be afraid.

230709

En ny dag gryr... Jag vill ha värktabletter NU.
Godnatt!

220709 Days fly by



Kom hem för en liten stund sedan, jag var och träffade Moe under kvällen vilket, om jag får säga det själv, var helt underbart!

Vi käkade middag och gick sedan iväg till SF för att se om Harry Potter, ja, vi är nördiga så det heter duga. Det var så skönt att få träffa henne och bara snacka skit, dra en massa citat ur puckade sitcomes och vädra tankarna. Vi är lika, vi två, fast vi har inte riktigt kommit iunderfund med det ännu.

Helena Bonham Carter spelar ju i Harry Potter föresten, och jag måste bara nämna det att jag tycker att hon är fantastisk, ingen kan spela psykopat som hon kan. Har ni sett henne i Fight Club? Hon är guld där med.

Ja dagen spenderades ju jobbandes, min syrra tyckte att jag såg ut som Lindsey Lohan (från henne är detta inte en komplimang) då jag var iförd pilotglajjor och en sexig hatt för att undvika att få slipdamm i ögon respektive hår.
Ni anar inte hur jävla hårt spackel sitter fast på människohud, trotts att jag duschar i typ en timme och scrubbar finns det rester kvar på armbågar och knogar... mutter mutter.


220709

Jag är duktig och käkar frukost, trots att jag inte vill. Eller, jag är ju tillochmed vaken! (trots att jag inte vill). Creds till mig.

Jag sitter här och lyssnar på Tim Minchin (Gud), han är en komiker från Australien som numera bor i England och sjunger fyndiga sånger. För att förstå humorn krävs det att man kan lite engelska. Favoriterna; "Ten foot cock and a hundred Virgins." "If I didn't have you, somebody els would do." "Inflatable you." 
Jag då kanske ni förstår att han är lite skruvad. Äh, fuck it, jag langar en av hans sånger. 


210709 WorkingGirl

Ah, the workinglife. Nu sitter man här med spackel bakom öronen och under naglarna, jag är ju verkligen bara såå sexig. Men det känns skönt, att tjäna pengar igen och sådär.

Föresten är jag skitstolt över min morsa, när hon hörde att jag tänkte lägga av med värktabletterna så bestämde hon sig för att sluta dricka vin, egentligen alkohol överhuvudtaget! Hon är inte alkis, men nu finns det ingen risk att hon blir det heller, haha. Jag blir iallafall glad, för det krävs viljestyrka för att som vuxen sluta med alkohol efter ett liv med mottot; "ett glas vin om dagen håller doktorn ur staden."

Jag har nästan varit normal idag igen, morsan och jag gick lite i forum och jag lyckades införskaffa en bikini (för hennes pengar) och lite annat nödvändigt. Jag läste i en tidning att man ska tvätta håret med shampoo två gånger och sen en gång med balsam för bästa effekt, så det ska jag prova nu. Kolla, kolla! Jag betér mig som en tjej!

210709

Har jobbat ett par timmar men har nu lunchrast, inga värktabletter än så länge, hehe det bådar gott!
Den här låten, "Storm" av Lifehouse är en av mina favoriter just nu, det får mig att tänka på en person, en kille, en killer.



Time to snap out of the daydream. Jag ska fortsätta jobba nu, även om mina tankar är på annat håll.

200709 drugaddict

   Jag glömmer när jag käkat värktabletter och ej. Jag kommer liksom inte ihåg om jag tegit dem eller inte och då blir det lätt att jag tar för många... det är nog inte så hälsosamt.
   Jag har bestämt mig för att köra en detox, inga värktabletter från och med imorgon. Ska bara ta ett par till idag. Jag vet att det låter dåligt, men fan.. Jag har ont. Men sen ska min kropp få se på andra bullar.
   Man vill inte bli lika nedknarkad som stjärnorna man ser i media, för sanningen är att kajalen inte sitter lika fint på oss dödliga som på dem, de ofelbara.

Jag ska ta min bok och en kopp te nu, ha en fortsatt trevlig kväll.

200709 To be normal

Jag kan göra vad jag vill, för ingen, ingen kan se igenom mig, ingen vet vad det betyder. Ingen misstänker någonting.

Känns det inte som om alla dina problem kommer lösa sig om du bara får försvinna en stund? Jag hoppas att det är så. På lördag ska jag ju få försvinna en stund. Cajsa (min morsa) och jag åker glatt iväg från sverigeångesten. Vi har en lägenhet på stranden i mallis och med detta i bakhuvudet så fortsätter jag vara en duktig flicka.

Idag har jag gått i affärer och sett glad ut mest hela dagen, just nu snackar jag med Vic om att dra ihop lite folk och picknicka i veckan. Det kanske är det man behöver, så att man kan fortsätta med denna blogg, och låtsats att man är glad och söt. Lite sociala bilder och socker.

200709

I am the master. Min befallning är allas lag. Eller något.

Har just bokat resan, snart slipper man sverige igen om än så för en vecka. Det blir spanien, och jag som kan liiite spanska kommer väll känna mig som fisken i vattnet. Eller inte. haha.

När jag är ute och reser blir det ofta så att jag skissar mer och jag insåg just att jag inte visat en enda skiss från paris...  får skanna senare.


190709 Getaway

Har ni någonsin känt att ni gjort fel val?
Har ni någonsin släppt in någon i ert liv, släppt in någon i ert hjärta? Låtit personen stanna där tills ditt hjärta och hans växt ihop? Låtit era hjärtslag synkas. Har ni sedan försökt separera igen?

Försökt slita isär något som varit ett, försöka skapa två av samma ursprungsform? 


Det går inte. Det är omöjligt. Man förändras.
Helt plötsligt betyder texter som denna något. Helt plötsligt fylls ens hela väsen med smärta. Tomheten tar över. Det är omöjligt, omänskligt att överleva sådan smärta. Smärta som sprider sig genom hela kroppen, smärta som förtydligar konturen av den man förlorat, den man släppt ifrån sig. Den som förändrat formen av ens hjärta.

 

Har ni någonsin känt så? Nej, Inte jag heller. Det vore ju omänskligt. Att det skulle rymmas så mycket känslor i en sextonåring vore omöjligt.

 

→Jag vill bort och håller just nu på att välja en lämplig sistaminuten.


190709 Fem saker

Fem saker ni inte visste om mig...

♥ Jag är livrädd för maneter och vägrar att bada om det finns varning för dem.
♥ Jag var en riktig ögontjänare när jag var yngre och lyckades nästan alltid smita ur trubbel.
♥ Mina ögon byter färg beroende på omgivning och humör. askgrå/vita-knallgröna/blå.
♥ Jag saknar en gammal vän, men kan inte kontakta honom.
♥ Jag har jättelätt för att bli beroende av saker. En del nyttiga (som vitamin defence) och en del onyttigare saker (för att nämna de mindre allvarliga: Red Bull)

190709

Jag och morsan stannade uppe och pratade typ hela natten, det var trevligt för det är ju så lätt att man springer förbi varandra om dagarna.

Idag är det sådär härligt pissigt väder som man bara måste älska. Jag vet inte riktigt om jag ska måla idag eller om jag ska försöka jobba... med tanke på huvudvärken som ligger som ett tungt täcke i hela skallen lär det inte bli jobb... Great..
Jag har prestationsångest och vill inte behöva tänka, det är lite jobbigt i min skalle just nu.

180709 Boxworld

Idag hade jag på mig något annat än de stora oversize-jeansen jag bott i senaste veckan. Känner mig nästan som mitt vanliga jag, om man bortser från mördarhostan och de skakiga händerna.

Efter bion var jag schysst och gjorde ett ryck i köket. Tog disken och skurade av ytorna, men jag insåg senare att det var att pusha sin luck, värktabletter blev nödvändiga då diskmedlet gav mig huvudvärk, as usual.

Men jag fick väll ett sådant där ryck som jag får ibland, renlighets och städningsrycket...
Jag har tex inga lakan i "sängen" (madrassen) just nu eftersom att jag slet ur dem i morse men inte orkat sätta på tvätten... snyggt jobbat.

Jag börjar bli så jävla trött på att bo i lådor... Min "säng" är omringad av lådor fulla med mina prylar, lådväggar... Man kan bli tokig för mindre.


                

180709 Coke

Håller på att tillföra kroppen första dosen koffein för idag. Mina tänder skriker väll "neeeeeej" men skitsamma. Jag startar nästan alltid dagen med Cola Light, iallafall när det finns hemma, annars är jag väll lite nyttigare och dricker te, but still, nothing beats a good hit of coke.

Nu ska jag se till att försöka se lite alive ut, trotts att jag är fröken-deadliness idag med så är det faktiskt dags för HP6 idag, herrejävlar vad jag är nördig, men seriöst I'm like a little schoolgirl at the moment.. Oh... right.

Dags att ta en dusch, försöka dra en borste genom håret kanske kleta på lite mascara för första gånger på gud-vet-hur-länge. It's all good!

180709

Visste ni att man får skakiga händer av astmaspej?
Jag trodde att det var en myt, men ändå när jag satt och skulle leka gammal tant med min stickning så skakade jag så mycket att maskorna hoppade ur. Lyckat?

The Tyra banks show har varit min TV-höjdpunkt senaste dagarna, oh ja, jag känner mig tragisk. No need to state the painfully obvious.
Är det någon som vet om hon är plasticfantastic? Jag kan inte riktigt avgöra't.


Har spenderat kvällen med Christine, mina bröder och min farsa, nu har vi sett alla potter-filmerna (nördigt) och imorgon väntar nummer sex i serien. Haha, I'm geeky.  Eller idag menar jag föresten... yikes.

170709

 Videon säger väll allt?



Flyleaf, dear oh dear. Kattis är övertygad om att jag en dag kommer stå som henne, på scen med full uppmärksamhet. Det är härligt att någon har förtroende för ens tallang iallafall, haha. Vi såg dem live för något år sedan, de spelade samtidigt som Korn, vilken jävla kväll det var alltså... damn.

Oh well, idag borde jag gå till posten och hämta ut mitt bankomatkort men det känns tveksamt att jag kommer orka, lär väll bli tv:n och jag, -ännu en dag tillsammans. Gud ett så tragiskt sätt att spendera sitt sommarlov på.

160709 Smoothie

Med lungorna i behåll sitter jag här återigen, jag lyssnar på LifeHouse och känner att livet är bra trots allt.  Har just tagit en dusch och borstat tänderna med svinto i hopp om att känna mig lite fräschare, det funkade nästan! 

Min morsa är så gullig och försöker tvångsmata mig, det här blir smoothie nummer 3 idag, känner att jag borde tröttna på smoothies snart men, nej

Är så irriterad på att det blivit en trendgrej, jag har druckit det regelbundet i säkert tio år men på senaste har det blivit världens statusgrej?

Alla storbloggarna -och små för den delen- bablar på som satan om deras jävla "supergoda smoothie recept", känner instinktivt att jag bara vill spy galla på er alla, ni suger.

Och här kommer ni minsann aldrig se recept. Fuck off.

160709

Jag önskar att jag kunde se lika sexigt broken ut som fröken Lindsey Lohan men istället sitter jag här med håret som en höstack och bleka läppar.

Sitter här en glor på Scrubs och ber till gudarna att mina lungor inte hostas upp. Vet inte om jag ska låta mig själv ligga död framför tv:n eller om man ska ta ett och göra ett ryck...
Borde verkligen börja fundera över inredningen i några av de klara rummen i huset. Jag har föresten bestämt hur jag ska inreda, jag gillar verkligen inte rosa, men det ska vara vitt och svart med knallrosa detaljer, it will be awesome.

150709 Obsession

Det är ett känt faktum att alla tjejer någon gång i sitt liv är helt obsessed vid låten The Iris, jag hade den perioden för ett tag sedan men den kom upp i min spellista ljus och tänkte att omvärlden kunde påminnas om dess skönhet.

I'd give up forever to touch you.
I just want you to know who I am 
 

150709 list me.

Fem saker ni inte visste om mig...

♥ Fram till att jag var femton år gammalstavade jag mitt efternamn fel. (Sorgligt?)
♥ Fram till att jag var sexton år gammaluttalade jag mitt efternamn fel. (Tragiskt?)
♥ När jag var yngre ägde jag en barbie, men jag mumifierade den.
♥ Jag städar i pumps!
♥ Jag dricker alltid ur vinglas när jag är hemma, om det inte är typ te eller kaffe.

150709

Jag ska nog sluta stå upp, liksom för alltid. Det blir svart så fort jag försöker.
Känner att pengarna jag kunde tjänat bara tynar bort! Jag vill jobba! fast samtidigt är det inte alltför fel att bara glo på film och sticka hela dagarna. Har just sett halva Borat, inte riktigt så mindblowing som alla sagt att den ska vara men min morsa totalfastnade för den så vi ska se klart den när hon kommer hem.

Hey hey, framgång föresten idag har jag käkat lite soppa! ok, inte världens största framgång direkt, jag känner mig sämst just nu jag har lyckats gått ner typ tre kilon i vikt... Inte bra det. 

jag har haft en massa olika stilar genom åren, funderar på att göra någon time-line grej... här kommer en hög bilder iallafall som en preview.


Laugh if you will, but at least I'm cute.

140709 old lady

Har just tagit en dusch men ska nog återvända till mitt lila täcke och stickningen framför någon film. Har så ont i halsen nu att jag kanske begå harakiri.
Känner mig föresten som en gammal dam, men stickningen då. Frida lämnade mig med två säsonger av F.R.I.E.N.D.S så jag tror nog att jag kan hålla mig själv sysselsatt.

140709 sickly nerd

Det blev sjukhus, eller rättare sagt vårdcentral, istället för mat, svininfluensan? Nja. Inte riktigt så. Men ny astmasprej är utskriven och om det inte lättar snart så blir det att åka till någon större form av sjukhus med provgörningsmöjligheter.
idag har jag ätit.. en isglass och två smoothies. Lyckat. Min plan om viktuppgång går ju verkligen strålande.

Har mest tyckt synd om mig själv hela eftermiddagen, legat under mitt lila täcke och stickat framför Harry Potter ett och sen var jag ltie extra nördig och såg tvåan med min farsa efter middagen (smoothin). Jag har en plan, jag ska se alla fem filmer innan jag ser sexan nu på lördag, bara för att jag just är sjuk och nördig, den bästa kombinationen!

140709

Åh jösses, jag är så sjuk!  Sitter här nyvaken och försöker äta lite isglass samtidigt som ja kämpar för att få ned luft i lungorna. Damn!
Morsan ska se om hon kan bogsera ut mig i bilen så att jag ska få handla saker som jag kan tänka mig äta i mitt försjukade tillstånd, men vi får se om det blir sjukhuset vi åker till istället... Det är seriöst skitläskigt att inte kunna andas. 

För ca ett och ett halv år sedan så var jag rätt sjuk, jag hade hostat i ca två månader men ingen trodde att jag verkligen var sjuk.
Men när vi åkte till Thailand så blev det helt vidrigt, för då fick jag hostattacker som slutade med att jag höll på att kvävas. Nu började folket i min familj tro på att jag var sjuk, så jag fick en massa thai-medicin (maybe that's the reason I am the way I am).
När vi kom hem igen fortsatte jag hosta som satan och en morgon togs jag till sjukhuset. Kan ni förstå chocken i min morsas ansikte när det visade sig att jag hade dubbelsidig ilsken lunginflammation?
Haha, hade astma i tre månader efter det (innan dess hade jag inte astma) så. jävla. lyckat.

130709 drugs

Så glad blev man av de tabletterna. Oh well.
Jo men, vi var ju ute och tränade idag igen men jag kände mig konstig och efter två km så kunde jag inte andas, mina lungor värkte som satan (nej jag var inte anfådd I'm not totally useless) och jag vet inte, det blev svart lite då och då. Jag känner mig skitskum, har ont osv. What're you gonna do?
I'll tell you... More pills! I don't like the pills... They like me!

Min skolsyster i förra skolan trodde att jag var missbrukare. Min morsa köpte ett litet porslinsskrin att förvara mina tabletter i. Det är alltid mig folk frågar om värktabletter. Maybe I do have a problem? NOT.

130709

Tidig kväll, kom just innanför dörren. Har träffat Kattis och Jenny en stund, Kattis kom hem från sin språkresa för ett par dagar sedan, I've missed that girl alot.
Vi var i stan ett tag och käkade glass, det var första gången jag satt på en buss, på en tub och var i stan sedan skolan slutade, tragiskt eller starkt? haha.
Är helt död i skallen just nu, mina lungor har skrumpnat ihop, I'll tell you more in a while, just nu behöver jag droger. wish me luck in the drug-searching.

120709 Because of fumes.

Tog ledigt idag istället och hängde ute i solen ett tag. Jag är nog blekast i sverige, jag har inte solat en minut, fy fan vad sexigt. 
Men sedan... fyra i eftermiddags fram till nu har jag målat...
Jag är helt förundrad över hur jävla kul jag har framför duken med oljefärgen! Min familj tror att jag gått in i väggen, eftersom att jag sitter ensam i ateljén och skrattar för mig själv.
Men hallå? Jag tror jag funnit lite lycka igen... färgerna gör mig glad. (eller är det ångorna?)
Grustavlan står och torkar inför nästa lager och jag har börjat måla en ny medans jag väntat, det är inte ens nära klar, men där har ni dagens tidsfördriv iallafall.

There you go.

120709 vaffelmonster

Jag gick och lade mig hungrig igår... gissa hur hungrig jag är nu? Dessutom visade det sig att vi inte har någon mat hemma haha.. bara sådanna där pulvervåfflor. Men min morsa är gullig och gör våfflor till mig nu, hon är så desperat för att jag ska äta, jag är elak som utnyttjar situationen.

Bilden är från igår, har inte hunnit redigera klart resten (den här följer inte temat, förutom benen). Sorry F. Jag undrar i mitt stilla sinne vart min syrra håller hus... vid den här tiden på dygnet brukar hon ha hunnit irritera skiten ur mig en handfull gånger redan. Kanske är det min tur att hoppa i hennes säng? Awesome.

Uhh... ate to many waffles.

120709

Fröken Frida tyckte att det var roligt att gästa lite. hmpf. Hon omvandlade faktiskt popcornen till kolbitar. Charmigt.
Jag sitter här och pratar med en farlig människa. It's funny, because I was warned just a couple of hours ago. I like my brain.
Som ni märker är jag jättevimsig. jag borde sova, ska upp om inte allt för många timmar, I work you know. Frida och jag porrade loss framför kameran iallafall, får se om några bilder dyker upp eller om de är för vågade, we'll see, censur.

God morgon!

you are the only one/ Emma

HEEEEEEEEEEEEEEEELLLÅÅÅÅÅ

Frida is in the house! Med Em såklart. Men för tillfället håller hon på att.. ta hand om mina förkolnade popcorn. Är det nåt jag inte kan är det att poppa popcorn. Hihi, vi har pratat om livet etc. Har faktiskt inte träffats på flera dagar. Flera veckor iallafall. ÄSch det här va inte så roligt.

min blogg babes : http://iwannaholdyourhand.blogg.se
HIIHIIHIH
PUSS


110709

Har jobbat hela dagen, har spackel under naglarna och i håret trots att jag tagit en dusch. Fan vad charmigt. Har iallafall försökt städa upp mig själv lite grand.
Bara för att bevisa för omvärlden att jag har vänner ska jag och träffa Frida, den jäveln åker till Norge på måndag och försvinner i fem veckor, om det inte vore för det faktum att de söta tjejerna Kattis och Becka äntligen är hemma från sin språkresa skulle detta troligtvis innebära att jag skulle vara lonely. hehe, alla är bortresta! The horror.
Men samtidigt, min plåga, mitt personliga kokain, heroin, amfetamin... han är borta i tre veckor. Call it detox. Call it freedom.

Och ni undrar varför jag aldrig ler på kort? I look like a psycopath honey.



The psyco says Hi.

100709 paint

Sitter här och funderar på om jag ska kleta på lite mascara... har inte haft det på länge och det känns som en bra idé, men ändå inte.

Vet ni hur surt livet kan vara ibland?
Det blåste ju som satan idag, men vi drog iväg för att springa iallafall.
Precis innan vi drog så kollade jag in i mitt provosoriska rum och ser att fönstret har blåst upp och att en massa saker är nedrivna, men jag skiter i det för stunden. När vi kommer tillbaka från sex km rundan så bestämde jag mig för att städa undan det som rivits ned av vinden och vad upptäcker jag då?
Jo att det blåst in grus genom fönstret. KUL.
Men ännu har inte det sura i historien berättats. Remember att jag sa att jag målat halva natten? Jo jag målade för första gången på fyra år med oljefärg och oljefärg råkar vara sådan färg som inte torkar på fyra veckor ( på så sätt kan man måla under längre perioder) och har inte grusfanskapet fastant PÅ tavlan I färgen? JO. Så jäääävla surt.

Har spenderat ett par timmar med att försöka rädda taveljäveln... Guess what i'm painting? En blondin, som man egentligen inte får tänka på. För han är så fel för mig. Men ändå så perfekt.
(kanske var gruset genom fönstret hela världens sätt att säga ifrån?)

100709

Jag skulle kunna säga att det är skönt att vara hemma och sova i sin egen säng efter en vecka i england-sängar, men det kan jag inte.
Jag har nämligen inte min egna säng.
Jag sover fortfarande på golvet i basturummet aka min ateljé. Problemet med att sova i ateljén är att jag blir frestad, inatt satt jag uppe och målade till halv fyra, sen vaknade jag vid sju utav att hästarna på fälten nedanför mitt öppna fönster fick damp igen.
De gnäggade seriöst genom förstärkare.
Lyckat.
Sen dess har jag legat och läst Breaking Dawn, men nu är det dags att jobba.

090709 Beauty

"Du vet att du är en av de vackraste vännerna jag har va? Du står HÖGT på min topp fem lista...."

Sötaste smset jag fått på länge. Jag är fördomsfull och tror inte att killar kan uttrycka sig tillräckligt väl för att säga rätt saker i rätt stund om de inte är ute efter sex, But I was wrong.  Mr Stinson som spottade ur sig det där.

jag har rätt så skumma ideal... jag har världens vackraste vänner, det är jag helt övertygad om men ibland tänker jag att jag är för ful för dem (haha, jag vet det är lite knäppt). Ibland blir jag så chockad när jag ser mig själv i spegeln, jag nämnde ju förut att spegelbilden inte stämde överens med verkligheten alltid.. och så är det ju. Jag skulle så gärna viljha låna någon annans ögon och få se vad det är folk ser hos mig egentligen.. Smal och blond i vissa sorters ljus, visst, men är det verkligen så lätt? Vem vet.

Några av de vackraste kvinnorna i media, för mig, just nu:




Avril                                                      Adrianne                                    Charlize

090709

Back on track, nu när vi är hemma igen så är det ju dags att köra igång trningen igen. Ikäldd svarta spandexbyxor (sexigt) och det knallrosa jobbarlinnet med spackelrester på så var det dags att jogga igen. Alla som bor i stockholm vet att det spöregnade idag så jag tycker att vi som tog oss ut trotts det ska få grymt med cred.
Kom hem dyblöt med frön överallt (skogen fröar) men efter att ha tagit en låååång dusch kände jag mig nästan ren igen. Jag sjunger inte i duschen. Däremot så har jag alltid radion på... och tro det eller ej.. så dansar jag i duschen, haha! Låten "Jag dansar aldrig nykter" Skullle kunna funka på mig om man bytte ett par ord "Jag dansar aldrig påklädd och torr" . Det är ett kännt faktum att jag är hemsk på att dansa, men i duschen, då så!

080709 Bättre sex



Ni förstår inte hur mycket jag garvade när jag såg det här! It's true though, we do that.

080709

Hemma igen. Så lustigt, ingen av oss trodde att vi skulle ta oss iväg i onsdagsmorse när jag lg utslagen på badrumsgolvet ala Isabella Steves (ni vet när Denny dör och hon är apatisk?), but we made the trip, tjuho.

Har rest hela dagen, vi käkade frukost på hotellet, de hade den underbaraste frukostbuffén ever, men jag käkade inte mycket, you know, nerves. Så från frukost till middag käkade vi sammanlagt... tre läkerol var? Nyttigt.... Eller hur.
Försöker nu komma ikapp med allt som hänt, läser bloggar, kollar konton samtidigt som jag kollar på Bam's Unholy Union.
Rätt sjuk serie, man märker ju att det är överdrivet som satan, men jag fattar inte att hon står ut. Eller så gör jag det, I've had my share of numbnutts.

Lägenheten var föresten skitfin om jag inte sagt det. Jag kommer spendera många helger där med brorsan!

070709 England

Kom tillbaka från middagen för en stund sedan, dude... Innuti vinpelaren så var det en brud som gjorde luftkonst! I'm in awe.
Vi käkade italienskt, 'cause face it, englesk mat suger. Fettdrypande, fritterade gudvetvad mojänger utan någon nyttighetsfaktor what so ever. Ew.

Ska fortsätta läsa Eclipse nu, är straxt klar med den, yes I am a nerd.

070709 England

Gissa vad jag gjorde just...?
Bortstade håret.
För första gången på en vecka. Så jävla skönt. Hårborsten inhandlades idag (cred till mig för framgångsrik shopping!) men vänta, det är mer... Jag lyckades handla något mer... inte vilket "något" som helst... utan nu, hör och häpna. Underkläder från min favoritdesigner för tillfället... Calvin Klein. I'm happy.

men... tillbaka till hårborstgrejen! Jo, hår. Blondiner. Jag saknar mina blondiner och ska så fort som möjligt träffa dem alla (ja jag sa alla). Men det finns en liten blondin som snart gör att mitt hjärta brister, jag har saknat denna blondin så otroligt mycket... Älskade busfröt mitt, imorgon ska du dränkas i kyssar från top till tå!



Blixten gjorde henne skelögd... haha älskling.

070709 England

Sitter nu på det sista hotellet för denna resa, tar lite bilder senare för ni kommer inte tro mig; Det är helt sjukt spejsigt! I entrén är det värsta vin-tornet och hotellet tycks vara skiiitstort.
Det här hotellet är circus tio meter från flygplatsen för att minimera stressen imorgonbitti när vi ska flyga. Vi har alltså idag kört från Oxford till Stansted, det regnade helt otroligt mycket, det föll iprincip hinkar fulla med vatten från skyarna. hade fotat och filmat lite men min kamera har abdikerat.

060709 England, Oxford

90 trappsteg låter inte som mycket, men när det är en spiraltrappa med bredden 40 cm rakt upp så blir man aningen klaustrofobisk, fy fan. Men utsikten var fin, oxfordtower in my heart I guess. Bjuder på ännu en off-guard charmbild på toppen, just 'cause I feel secure enough, eller något i den stilen, yada yada yada. Min bok kallar, I can't be bothered any more.
 

060709 England, Oxford

Oxford är helt otroligt vackert. Verkligen. Staden beskyddades från bombningarna under andra världskriget eftersom att Hitler tänkt göra Oxford till sin nya huvudstad, but seeing as the man failed misserably the city was just a great preservation of beauty.

Måste langa en bild känner jag.


Var för övrigt i botaniska trädgården tidigare idag, det fanns olika sektioner som innehöll olika sorters plantor och i den som kallades "economical" (alltså sånt man kan tjäna pengar på) fanns både opium, cannabis och plantan som man gör sterioider av. Känns som att jag blivit världigt exposed to drugs på senaste tiden ey?
Kände igen cannabisen innan jag läst skylten och började genast tänka på BoyToy, haha det ska han få höra, att jag numera endast kopplar honom till gräs. Gulligt minsann.


060709 England, Oxford

Visningen av lägenheten sköts upp till imorgon, lite surt men vi litar helt på att den ska vara perfekt (en dag är troligtvis inte tillräckligt lång för att vi ska kunna hinna hitta någon ny). Istället gick vi i affärer osv.
Jag är ju som sagt sjukt dålig på att shoppa... Jag tänker för mycket. "Kommer jag använda detta? Är detta bra kvalité? yada yada yada"  Sen vi kom hit så har jag köpt fyra böcker, Stephanie Myers serie och en bok om en demonstrant i Kina, låter lite torftigt va? och kanske tragiskt.

Igår var det föresten festival här, det var grejer som hände överallt! Gigantiska ballonger som smällde i värmen var knappt märkbara över det höga bruset av aktivitet. Måste digga alla reggaestånd överallt, hög bas och happiness.
Kände mig föresten så jävla stolt, Jag käkade något oidentifierbart från ett karnevalstånd! fritterat var det också, folk som känner mig vet att jag skyr fet mat som vampyrer skyr solen. Men I was proud. Vilket är löjligt eftersom att mitt matintag typ halverats under tiden jag varit här, oh well, the small victories are the ones that really matter.

060709 England, Oxford

I'm not dead, just floating. Pink, you're sweet.
Jag har faktiskt inte gått och dött, men igår så var vi in i Bokaffären med stort B (inte lågkvalité men damn, that's the place to be). Tänk er, fyra våningar med böcker... jag gick runt och dregglade en hel del, speciellt på den medicinska sektionen, jag tror faktiskt att medicin kommer vara det jag sysslar med senare i livet. Det bör tilläggas att den medicinska kursen som jag skrivit upp mig på inför tvåan är det enda som gör att jag är villig att komma tillbaka till det där helvetet som kallas skola.

Jo men, iallafall, till anledning om varför jag inte uppdaterat. Jag såg ju Twilight-filmen för ett tag sedan och blev skitbesviken men eftersom att alla sa att boken var så bra så rev jag igenom den på ett par dagar. Jag var väll inte sådär jätteimponerad av boken, men sättet kärlek målades upp gjorde mig, likt alla andra brudar där ute, helt mjuk och tårögd.

Så jag införskaffade resten av böckerna där på rean igår och har läst Newmoon nonstop sedan dess, tänkte slänga iväg lite uppdateringar innan jag öppnar Eclipse (och troligtvis försvinner från the face of the earth i ytterligare fyrtioåtta timmar).

040709 England, Oxford

Jesus Christ... Oxford har stängt för helgen. Eller det är iallafall fullt på alla boenden. Just nu sitter jag nästan en mil utanför city på ett riktigt sunkigt hotels sista rum. Vi åkte runt och frågade efter lediga rum men blev avvisade överallt förutom just här.

Tidigare idag så var vi på en otrolig utkicksplats på en skiiithög hängbro (nu snackar vi så pass hög avv man fick svindel då man tittade ned). man kunde se ut över hela staden där vi lunchade och en rätt lång bit bort mot floden.
Jag stod precis och funderade på om man skulle dö om man hoppade oc om det var många innan mig som tänkt så... och uppenbarligen var det fler som tänkt så, bron hade klassats som en självmordsbro och hade hjälptelefonnummer tydligt utsatta.Sorgligt, men ändå lite komiskt.
Har tagit ett bad (lär ha fått aids av badkaret) och sitter nu tryckt mot fönstret och försöker få syre.
Har världens sämsta vibbar från det här stället.... Kan bero på mannen i receptionen, han var helt seriöst något av det obehagligaste jag träffat på (och då är säkerhetsvakten på Hawaii som klockan två på natten vägrade lämna vårt rum inräknad!).
Han är en sådandär typisk slemboll. Aningen överiktig, i tidigt stadie av håravfall men tremillioner guldsmycken... Ringar, armband you name it. Och glöm inte guldkjedjan dold bland brösthåren som sticker fram i den halvt uppknäppta skjortan. EW är allt jag har att säga. eller.. "Hjälp" kanske också funkar.

040709 England

Nu liknar det mer england! Mulet, kallt och regnigt. Vi åt frukost med havsutsikt, kan ju lugnt säga att vi inte avundades fiskarmännen i båtarna där ute... Skillnaden var stor, igår var vattnet iprincip glasklart och idag var det riktigt jävla vågigt.

Vi bestämde oss rellativt snabbt för att skippa spat och istället åka innåt land igen, alltså bort från kusten och tillbaka mot Oxford, ännu en dag i bil.... Jag har inte så mycket emot att sitta i bilen i timmar i sträck egentligen... sålänge som jag har min ipod ser jag inget problem, att lyssna på fantastisk musik (ja, jag har underbar smak) och åka genom alléer är inte att klaga på.

Vi stannade vid ett par utkiksplatser och beundrade gråheten och lågvattnet, jag bjuder på den osminkade och allmänt uppfuckade bilden, I'm still cute.

Den här tiden förra året var jag i Florida och firade fourth of july..

030709 England

Vi har tagit oss till kusten och bor för natten på ett hotell precis vid vattnet. Vi tog en öl i solskenet innan middagen och det är därifrån som bilden är, (det är min morsa och jag i brorsans solbrillor).
Vi har suttit i baren en stor del av kvällen och typ surfat och planat inför morgondagen (eventuellt ser vi soluppgången eller badar på stranden som ett morgondopp), men nu ska vi nog röra oss bortåt, fler och fler människor som söker tröst i alkohol kommer nu och vi har tröttnat. Får se om vi besöker spat, hoppas ni har det fint i Sverige.


030709 England

Vi startade dagen med ännu en härligt stor gigantisk englishbreakfast, jag har seriösa aversioner mot både en hel del av köttet och om ägget inte är tillräckligt stekt, så för min del blir det inte alltid så jävla mycket ätit men fan, det är tanken som räknas.

Vi åkte vidare till Biomerna vid namn "Edenproject", detta är ett projekt för att studera och preservera olika tropiska växter i enorma biomer, alltså skitstora plastbubblor. Där traskade vi runt i ett par timmar och tog lite nostalgitrippar här och där när vi såg växter från Australien.

Hörde ni föresten om Wallabysen (kängrebebisar) som tog sig in på Opiumplantagen på Tasmanien i Australien? Jo de tog sig in där på fältet, käkade av blommorna och blev tydligen höga som hus i flera timmar. (Ja jag fotade Opiumodlingen på Eden endast för att kunna berätta den historien)  

020709 England

Efter ett besök på en mäklarfirma (vi har hittat en lägenhet och ska besöka den på måndag!) så tog vi en rejäl kaffe på starbucks och begav och sedan mot Stonehendge. Det ligger så vackert till och ger verkligen en "freak"feeling, how the hell did they do it? stenarna på toppen av valven väger som mest 45 ton!

Sen åkte vi vidare och framåt fyra var det dags för lunch. Magkänslan sa att ett litet charmigt café med mörk bardisk var rätt and OH MY GOD var jag rätt??? (den kanske man ska säga...) Vem i helvete satt inte en och en halv meter från vårt bord och drack kaffe? Kieth Richards!!!!!!!! Legenden själv i samma utrymme, mina kläder luktar fan fortfarande av hans cigarettrök.
Det handlar om respekt att inte gå fram och be om foton osv, fan han var jövligt nervös, de andra på caféet kände inte igen honom och han sneglade nervöst åt vårt håll då och då (antagligen rädd för hysteriska fans) men vi var coola. typ. haha.

Langar två bilder lite glatt, en på mig koncentrerat lyssnandes på guiden vid S.H och en på Mig och brorsan i lunchstaden (att jag kniper med benen sådär osexigt beror på att en toalett stod som enda tanke i skallen på mig, oh yes I am charming).


020709 England

Inläggen tycks inte ha kommit fram!

Gårdagen, förutom den hemska natten/morgonen så var det en väldigt smidig resa. Vi träffade den skönaste norskan på denna jord på flygplatsen, våran lilla grupp satt och var så sjukt fnittriga och skadeglada när planet inte kunde lyfta pga ett hysteriskt skrikande barn som satt längst fram i planet (vi satt längst bak och var l-y-c-k-l-i-g-a)

Vi körde till Oxford, morsan vande sig förvånansvärt fort vid den omvända traffiken, men 13 år i Australien kanske slår ut 11 år i sverige... Vi tröttnade på att leta boende rätt fort och hamnade ovanpå en pub med världens trängsta korridor, man fick seriöst krypa fram vissa delar. Klaustrofobi? You bet.

010709 England

Samtal till försäkringskassan [X]. Älskade lilla familjen, de var villiga att avboka resan trots ilskna protester från min sida... Min jävla ångest höll på att sabba hela resan. Men nu, ipumpad tabletter för gud vet vad så är vi redo att köra iallafall. Vi flyger till London och kör sedan till Oxford där vi ska leta lägenhet. uppdaterar när vi kommer fram.

RSS 2.0